Ananas salvia |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
macorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Čekam da procvate moja,ogroman je grm.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
macorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Prošle zime sam porezala i pokrila plastičnom flašom. Zanima me da li je ove godine slobodno ostavim nepokrivenu ili da napravim isto kao prošle godine. U kontinentalnom dijelu sam.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
prošla je zima bila izuzetno blaga pa joj je to i odgovaralo...ne bih riskirala, svoju ću biljku unijeti na stubište
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ja bih je pokrila, za svaki slučaj
a reznicu nih obavezno stavila u teglicu pa sklonila... isto za svaki slučaj ;) |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Ja sam svoju veliku u zemlji skratila i pokrila lišćem a jednu mladu unijela unutra za svaki slučaj isto
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
lijepa je...sarenilo je bitno...samo da nesmrzne..motaj..nadam se da nemas razigranog snuo goga kojemu je zanimljivo igrati se sa onim s cime sam smotala osjetljive trajnice...
![]() ![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |