Callistemon - Kalistemon |
Odgovori | Stranica <1 111213 |
Korisnik | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U našem južnom vrtu je u punom cvatu.... Vjerujem da će još cvjetati ove godine....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan je, moj je pun pupova
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice, oduševio me tvoj kalistemon! Anđelkad, i tvoj je baš lijep. Je li to on već stvara sjemenke ili se tek treba rascvjetati?
Ja sam ga prošle godine sijala i sada imam u vrtu dvije biljčice visoke tridesetak centimetara. Imam ga namjeru još ove zime unijeti na toplo, a kasnije ostaviti u vrtu. Što mislite, bi li on mogao, kad bude stariji, prezimiti u Zagrebu, zaštićen dugačkom zgradom od sjevernog vjetra i omotan agrotekstilnom folijom?
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@Milice, tvoj je četkovac pravi ogledni primjerak. Anđelkad, pohvale i tvom primjerku. Imam ga i ja, ali listovu su mu potpuno drukčiji. Puno su uži i svjetlije su boje. I još nije cvao.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, Aralija! Ovaj tvoj je veličanstven!
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@aralija, tvoj četkovac je pravi borac za opstanak. Izgleda predivno!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Una
Nedavno posijan Pridružen: 04 Srpanj 2016 Lokacija: Istra Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima! Ja sam uspjela nabaviti te sićušne sjemenke, predivnog kalistemona. Voljela bi znati kako točno dalje postupati sa sijanjem i dali je sada uopće vrijeme za to. Ako netko ima iskustva,molila bi da podijeli sa mnom. Hvala :-)
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam ga sijala u proljeće, mislim negdje u trećem mjesecu, u teglice koje sam držala u kuhinji na prozoru. Samo sam lagano sjemenke pokrila zemljom i održavala vlagu. Niknuo je bez problema. Kad su sijanci ojačali, presadila sam ga u pojedinačne posudice.
Sada nije vrijeme za sijanje
|
|
|
Una
Nedavno posijan Pridružen: 04 Srpanj 2016 Lokacija: Istra Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Andina! Onda ću sačuvati sjeme do proljeća , neću riskirati.
|
|
Odgovori | Stranica <1 111213 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |