Aucuba |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I moju je hladni sjeverac dobro ofrljio !!! Ali nakon šišanja pocrnjelih listova, skoro kao nova !!!A posađena je u najzaklonjenijem dijelu vrta !!!
Suce joj kod mene ne smeta ma kako jako bilo, ali hladan vjetar !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovakva je bila na jesen
Onda je krenula duga i hladna zima sa minusom i do -20 pa je 3. mesec docekala u jadnom stanju kao i vecina mediteranskih biljaka koje su u basti Na srecu, oporavlja se i danas je puna cvetova tako da sam sigurna da ce i ove zime biti ovakvih plodova |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
zvončica3
Upravo klijam Pridružen: 02 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 99 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon zime obavezno joj orežem sve lišće koje pocrni od mraza. Nikada do prošlog ljeta nije joj smetalo sunce, tada je prvi put dobila crne fleke po lišću...također sam ih odstranila...sad ima novo ruho...
http://fotkica.com/slike.php?slika=1_59521218_GEDC1349.jpg - |
|
Mudar čovjek s jednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Konfucije |
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |