Stvaraonica zabave bugiceza5 |
Odgovori | Stranica <1 678 |
Korisnik | |
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugice, puno hvala na receptu. Provjerit ću ga svakako iz razloga što smjesa izgleda poput plastelina. Do sada sam radila sa slanim tijestom, ali nisam stavljala ni limunsku kiselinu ni ulje, već brašno, sol, voda i ljepilo za tapete. Ali ta smjesa nije tako glatka. Jako mi se sviđa i tzv. hladni porculan s Gustinom (škrobnim brašnom). Njega nisam radila jer ga treba kuhati pa mi to djeluje malo komplicirano, no smjesa vrlo lijepo izgleda, nekako puderasto.
Draga Bugice, ili kako volim reći za tebe Mama za 5, lijepo bi te bilo imati negdje u blizini, tu negdje preko puta. Mnogo toga se od tebe može naučiti.. ali na žalost predaleko si mi, zato ti ovako virtualno šeljem jedan topli zagrljaj
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah, draga prijateljice... zaista si me raznježila prelijepim riječima koje si mi uputila. Lijepo je da postoje ljudi kao ti, makar i virtualno, iako bila bih presretna da te upoznam i da si mi bliže... volim jednostavne osobe,a ti si upravo takva. Ostavljam ti puno poljubaca i zagrljaja.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 678 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |