Dnevnik - Šeflera + Miha-M |
Odgovori | Stranica <1 171819 |
Korisnik | |
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nismo se uljenili! Ne, ne!! A kako i bi kad su dani sve topliji i topliji!
No jedina je razlika u tome da poslove za koje mi inaće treba jedan dan , obavljam u nekoliko dana! I dobro- bar vrijeme prođe! Tako smo uz tzv "gnježđenje" (pripreme za dolazak bebe-krećenje sobe i razmještaj za kindać) , posadili petunije i pelargonije, dalije, pakujac, stavili klupicu ispod pergole s kupinama, kosili travu već 4 puta (ja sam samo gledala) , a uskoro će i peti!, preselili sobne biljkice na terasu (to sam samo pokazivala kam koja!) i sad uživamo u đungli, pospremili i uredili podrum i radni kutak (moj posao brisanje prašine i komandiranje!). Nažalost svo bilje koje je bilo u radnom kutku , nije preživjelo (ipak sve smrzlo). Moram naći bolje mjesto za biljčice koje ne preživljavaju vani. Ostalo je još puno posla, ali unutarnjih. Vrt je ove godine takava kakav je , a obzirom da godinama čeprkarim po njemu i selim i sijem i pikam i čupkam ove godine već mogu zbilja uživati u rastu svega. Iduće godine bum imala pomagaćicu koja bu iz kolica dirigirala kaj i kam i kad! A ove godine je mladi tatek pun snage i niš mu od gore navedenog nije bilo teško delati!!! A u vrtu bu svega i svačega, obzirom da već godinama sijem , sadim , čupkam i pikam. Pa se veselim svemu što raste. Nek ustvari i te sirote biljčice imaju malo mira od mene. Ali ipak je jedan jastučić uz mene pa kad treba lagano pljeviti to delam na sjedečki ili klečećki! |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
Sponzorirani linkovi | |
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo ti polako treba uživati i u komandiranju i gledanju
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo ću ti poslati samo ti pooolako i pazi se
|
|
Nana
Pustio korijenje Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma je li to Zvrčica na novom avataru? Sudeći po nazivu sličice jest. Ajme, predivna je!!! (koliko mogu vidjeti zamagljenih očiju ) Pljuc, pljuc pljuc - da ne ureknem
|
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je- to je Zvrkica koja trenutno spava u buši, ali prije pol vure je zvrkala!
A da ne velim da se na tom UZV-u nasmijala i stavila ručice na glavu kao da veli- Nemojte me više slikati, ja sam srameća! Neopisiv doživljaj!!! |
|
Tu se igramo
|
Nana
Pustio korijenje Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao prava mala dama, kak se i šika, pa ima dete pravi kinderštube od prvih dana Zaista neopisivo, vidjet ćeš, to su uspomene koje se valjda ni u najjačem senilitisu ne zaboravljaju. Prije 27 godina UZV je bio "crno-bijeli bez kolora", i puno mutniji, a ja pamtim ručicu koja je baš meni (mo'š mislit) mahala, isto tako i u trenutku rođenja. Pamtim to kao najuzbudljiviji trenutak, tad se nije fotkalo , ali ja svejedno čuvam tu sliku.
|
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvrkičinim mameku i tateku jedna
|
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jučer je bio pravi praznik rada.
Kasno se zbudili, popili kavicu u kući (vani je jaaako puhalo). Prije roštilja, Miha je počistio stari truli panj na kojem je "sjedila" bačva sa tulipanima. Nakon čišćenja vratil ju je i na mjesto pa sam ja malo pemzlala! Onda smo roštiljali , pa popili gutljaj pivice i spavali 2 sata. Navečer kavica kod frendova dok je vani kišilo i grmilo. A danas ja laganini, a Miha priprema glomazni otpad za odvoz. Našel je krasnih stvari kod suseda, a meni novi zadatak! slikice slijede |
|
Tu se igramo
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čišćenje
Pemzlanje Završni izgled I novi zadatak. Kak se bum guštala!!! A maloprije sam od suseda dobilla i starinsku kacu za izradu margarina (ja mislim) u svakom slučaju prekrasno je. Ima na tome puno posla jer je crvotoč jako napao drvo ,ali već bu se to ljepo uredilo! |
|
Tu se igramo
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koji trofeji, Isusek, koji trofeji i kako su samo došli u prave ruek! Baš me zanima kak izgleda kaca za pravljenej margarina
|
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vas dvije kao Crnogorke,ležite a radite,he,he.Baš vam je lijepo,samo uživajte.
Ona sprava za pravljenje putra je čini mi se visoka i uska,je li tako??
|
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je visoka i uska je, ali nema poklopac i ono s čim se lupa po nutra. |
|
Tu se igramo
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako lijepe stare stvari! Imam ja na tavanu još stvari od moje prabake, ali sad nemam vremena uređivati ih, to će mi bit za zimu. Ova drvena zdjela, moja baka ju koristila za miješenje kruha, je super, to će biti lijepo kad središ!
|
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jednom sam na toj spravi radila putar u okolici Siska,zato sam se sjetila te sprave.
|
|
ines
Odrastao grm Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pazi ti male manekenkice. Već sad zna pozirati
|
|
nema kruha bez motike
|
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
na tatu!
|
|
Tu se igramo
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
takve stvari danas su već unikat,teško ih je naći.bravooo za vas.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidi, vidi, pa to je klupica za klepati kosu....a koja će joj namjena biti sada, mislim kod vas?
|
|
Odgovori | Stranica <1 171819 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |