Pomoć za početnika |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plantela Organik
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Sponzorirani linkovi | |
dadobl
Novo sjeme Pridružen: 31 Kolovoz 2015 Lokacija: Bosna Status: Offline Bodovi: 34 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim vas za pomoc, dobio sam patuljastu ruzu u saksiji,i oko pola mjeseca je sve bilo uredu, ali sada pupovi pocinju da se suse. Bile su cetiri mlade biljke u jednoj ne bas konfornoj saksiji, pa sam presadio po dvije u malo vece saksije, ali interesuje me imate li jos nekakav savjet koji bi pomogao da ih spasim
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Gdje ti se trenutno nalazi ? Obavezno van s njome. Stavi je negdje gdje će imati barem 5-6 sati sunca dnevno. Ako si ju sad presađivao, ukloni škarama sve preostale pupove (ne trebaju trenutno opterećivati tek presađenu biljku koja treba snagu za zakorijenjivanje). Pupovi se suše i odbacuju zbog oscilacija u temperaturi i svjetlosti obično u trg. centrima u kojima se prodaju. Ona je samo malo šokirana i ništa više.
Dakle smjesti ju van, umjereno zalijevaj i oživjet će ona.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
dadobl
Novo sjeme Pridružen: 31 Kolovoz 2015 Lokacija: Bosna Status: Offline Bodovi: 34 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sada je momentalno u stanu, ali leti van na balkon odmah
Hvala i za savjet sto se tise pupova, sve cu ih ukloniti, pa da ojaca malo. Nadam se da ce krenuti, jako je lijepa bila kada sam je dobio ali sad sve losija. Hvala jos jednom |
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |