monstera nudi - traži |
Odgovori | Stranica <1 121314 |
Korisnik | |
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga monstera nisam te zaboravila,ali jednostavno kako koji krumpirko procvate svaki je plavi.neznam šta se dogodilo bijelima.možda sam ih podjelila.hoćeš li da ti pošaljem reznice bijelog ili da ti ja upelcam
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Sponzorirani linkovi | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eeej draga Ako imaš kakve dobre reznice, bit ću ti zahvalna i na njima, imam vremena čekati da se ukorijene.. Ne treba mi puno, dosta i 2-3 samo nek se ukorijene.. Unaprijed puno, puno Hvala |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mjenjam reznice bijelog ribizla samo 4kom. (neki od članova su odustali od razmjene pa evo nudim opet) i 4-5 reznica ruže damašćanke, Lede... U obzir dolaze neke od reznica: joste, crnog ribizla, izboji crne kupine sorte Black Jewel, reznice ruža rambler ili climber i ostalih penjačica, čisto bijela sitna pokrivačica tla ili reznice bilo kojih drugih ruža, reznice hortenzija sve boje... Eto ako tko što ima..javite se ovdje ili u inbox. |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako želiš reznice crnog ribizla?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Odgovori | Stranica <1 121314 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |