Molim pomoc, odnosno savjet |
Odgovori |
Korisnik | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 10 Srpanj 2012 u 08:50 |
Mozda negdje i pise ali nisam pronasla. Da li mi netko od znalaca moze reci da li se i kada palmama orezuje lisce ( odnosno grane) i da li samo onda kada se osuse donji listovi odnosno grane ? Hvala na odgovoru !
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mlade palme bolje je ne orezivati, prekomjerno rezanje listova usporava rast palme, tj. šteti joj. Kod starijih palmi mogu se rezati listovi (iz estetskih razloga ili zato što smetaju) i ne mora se čekati da se listovi osuše. Kod rezidbe treba paziti kako se to radi, da bi se dobilo lijepo deblo.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, hvala na odgovoru, Ovo sam pitala zato sto su se posusile doljnje grane na nasim palmama koje smo sadili jesenas u nasem juznom vrtu.Zeleni se samo srednji dio iz kojeg rastu nove grane a one suhe ruzno izgledaju.
|
|
|
|
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
11111, hvala na savjetu.... Svaki savjet je dobro dosao.....
|
|
|
|
astrid7
Novo sjeme Pridružen: 09 Travanj 2012 Lokacija: Sesvete, Zagreb Status: Offline Bodovi: 23 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobar dan..imam šilj i mačak ga je poćeo grickat...dali smije?
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |