Dnevnik Arwen |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
Arwen
Odrastao grm Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sasušile su se one u klijalištu.... one na terasi su , da kucnem o drvo ( kuc-kuc-kuc ) kao na slici od prije par dana |
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesam............. a to se ne smi? ajme! |
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ne bi se smjelo, ali ako i prestane svasti, brzo će se oporaviti od šoka i uljepšati ti dan s novim cvijetom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas posadila dva gomolja ranunkule....
|
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da se i ti znojiš, a i ja imam prvi put u životu tu ranunkulu (slomila jezik skoro), valjda će mi niknuti - ima već sigurno tri tjedna, ali ništa.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Arwen, ti si pravo vrijedna!
Šta si ti pelargonije od prošle godine?Negdje sam čitala da druge godine ne cvatu obilno, pa sam svoje dala svekrvi,a ja ću si opet kupiti uskoro!
|
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prošlo je već dana i dana od kada nisam ništa napisala...
doduše, ništa posebno se nije ni radilo, osim zalijevalo, pazilo, mazilo..... za koji dan ću staviti slikice novoniknulih biljčica, neke su baš jako lijepe |
|
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |