Nova Gradiška - Izložba cvijeća |
Odgovori |
Korisnik | |
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 09 Svibanj 2008 u 22:50 |
Sa otvaranja izložbe, djeca iz vrtića
Plakat izradio akademski slikar Gordan Bijelić
|
|
Sponzorirani linkovi | |
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sa ulaza
kamenjarke
Šumarija Nova Gradiška
I naš štand, tj. štand moje kume
|
|
xenia64
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo kuminog cvijeća
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno!!!!!! Kako ide prodaja,Xenia,ili si sve zarađeno potrošila na cvijeće
|
|
xenia64
Opcije poruke
Hvala(0)
|
još mslo slika sa izložbe
"gazda od cvijeća" tj. moj kum i njegovo kumče
ukrasni predmeti od komušine OŠ Markovac, Vrbova
Čuvarkuće malih cvjećara OŠ Ljudevit Gaj Nova Gradiška
Izrada papirnatog cvijeća , Radionica OŠ Markovac ,Vrbova i učiteljica Nevenka
|
|
xenia64
Opcije poruke
Hvala(0)
|
štand Srednje poljoprivredne škole iz Slavonskog Broda
sve ove krasne engleske pelargonije uzgaja vrtlarija Savi iz N. Gradiške
|
|
xenia64
Opcije poruke
Hvala(0)
|
o ovom neobičnom ružmarinu sam toliko pričala (inače od uzgajivača iz Kutine) da sam stvarno zaslužila pelcer samo mi je izmakao jer danas nisam imala vremena ići na izložbu
i ovo jedna krasna kombinacija kutinskih proizvođača
|
|
xenia64
Opcije poruke
Hvala(0)
|
suveniri od komušine i sjemenki jedne gospođe iz N.Gradiške
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno Xenia, stvarno je bilo dosta toga za vidjeti a suveniri od komušne su me oduševili. (Ma od svega me najviše oduševio izbor kuma, pametno, pametno za jednog cvjetoljupca, taj nemre doći neprimjereno praznih ruku usputni posjet!)
|
|
xenia64
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, prodaja je bolje išla MPK nego meni.A što mogu, svi vole mlađe! A isplatu još nisam dobila pa nisam mogla ni potrošiti. Ma , zezam se , to ti ja radim dobrovoljno.A cvijeće ionako užicam bez obzira radila ili ne. |
|
xenia64
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franjice, nažalost ove godine i nije bilo baš bogzna što za vidjeti. Slabo informirana javnost, par godina pauze i malo popratnih sadržaja. Ali ono što je izloženo zaslužuje divljenje.
|
|
xenia64
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zar sam zaboravila spomenuti da sam se ipak ponovila u tri kalibrahoje (milion bells) ccccrvene ćuvarkuće, i lavandu.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Xenija, kažeš da nije bilo punom,a meni si čini fantazija, ili biti će da si nam ti prikazala ono najljepše, što zaslužuje pažnju posjetitelja.
Prekrasna izložba, divni aranžmani, suveniri i jedna divna xenia . koja misli na nas.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |