Hladnjača za cvijeće |
Odgovori |
Korisnik | |
hunodesign
Novo sjeme Pridružen: 15 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 17:53 |
Pozdrav svima,ako neko ima ideju kako od starog frižidera
da napravim hadnjaču za rezano cvijeće,pošto sam otvorio cvjećaru,i htio bi da imam na stanju rezanog cvjrća da ne moram čekati dobavljače |
|
Sponzorirani linkovi | |
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav! Probaj za savjet pitati administratora, iako mislim da si se snašo jer pitanje već dugo stoji! On se bavi uzgojem cvijeća pa zato heheh
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
branka78
Novo sjeme Pridružen: 29 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I mene interesuje hladnjaca za cvijece, svaki savjet bi mi dobro dosao. Hvala unaprijed!
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moglo bi se napraviti i od starog frizidera. da se napravi malo veceg kapaciteta.
Prosiriti ga i napraviti vece zidove. a zidove dobro izolirati da se ne gubi temperatura. sto bi kostalo dosta novac.
Pitanje je kolika treba biti temperatura za održavanje.
ako treba prepravljati i povecavati temperaturu. to svaki elektricar bi znao napraviti termostat koji ce paliti i gasiti motor za hlađenje.
Bilo bi lakše od starog zamrzivaca napraviti jer on vec ima dosta veliki "spremnik" ako je i taj spremnik mal onda je najbolje potražiti kakvu staru hladnjacu.
ali mislim da bi stari zamrzivac bio jos najbolje riješenje. samo kod elektricara napraviti bolji termostat a reguliranje topline
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |