Botanički vrt Zagreb - jesenska rasprodaj |
Odgovori |
Korisnik | ||||||||
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 13 Rujan 2008 u 11:45 |
|||||||
http://hirc.botanic.hr/vrt/hrv/Usluge.htm#Prigodna%20prodaja%20biljaka
|
||||||||
Sponzorirani linkovi | ||||||||
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||||
Jeli će netko ići pogledati ponudu?
Ja planiram!!! Iris |
||||||||
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||||
rado bih išla...kad će ti teleporteri proraditi
|
||||||||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||||
blago vam se, i ja bi išla
ali ništa od toga pa se nadam da će nam neko prenijeti čega sve ima želim vam dobar šoping |
||||||||
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||||
ovo bih i ja volila posjetiti, ali nemoguće
|
||||||||
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||||
Ti vrapca. Zakaj ne traje bar do 18 sati da stignem. Ovak nema šanse!
Andrea, može molba- ajd pogledaj dali imaju paulowniju(drvo) pa me zvrc ak imaju da nekaj skombiniram! |
||||||||
kikina
Već proklijao Pridružen: 07 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 157 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||||
Bila sam danas u botaničkom i malo sam se razočarala nemaju baš neki izbor znali su i bolje i više.mislila sam da ću nešto više kupit,ali eto nisam.pošto već dulje vrijeme tražim cane danas sam došla na svoje.i to naranđaste.divne su i neobične u teglama po pet stabiljki kaj bu lukovica.dobila sam upute kako preko zime,ali su svi savjeti dobrodošli.jedna tegla 15 kn.super povoljno.nisam odoljela pa imam još jednu pepromiju,chlorophytum comosum variegata i oxalis triangularis rubria.oprostite ako nije točan naziv tako piše na papiru.imaju biljaka za vrt i kamenjare,trublje po 30 kn.lijepe veličine oko metar.imaju razne vrste agava,aloa,kaktusa.samo ne u velikim količinama.cijene su od 10kn pa do 30.velike biljke po 100,ali su u teglama i ogromne po dva metra.u mbm je odličan izbor,ali su skuplji.da utješim one koji nemogu ići nisu se baš ove godine pokazali.možda bude dogodine bolje.pozdrav.
|
||||||||
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||||
hehe mene bi zadovoljilo i to što si nabrojila
|
||||||||
kikina
Već proklijao Pridružen: 07 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 157 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||||
ja se nadam da ću se dogodine počastit jednom od onih ogromnih biljaka u ogromnim teglama.to me fascinira jer ih zaista treba uzgojit,a i puno godina da narastu.malo pomalo štedim,ali i na mojoj će terasi biti jednom jedna biljka div kako ih ja od milja zovem.sline su mi curile gledajući onu ljepotu cvijeća u botaničkom.da me frendica nije odvukla sada bi bila u zatvoru sa stablom banane,kaktusima.zašto se to iza cvijeće ne prodaje.ima ga i u staklenicima vidjela sam i pelcere.a palmica i kaktusa joj boli glava.iris mislim da botanički vrt ima puno kvalitetnijeg cvijeća od mnogih rasadnika i dućana,izbor cvijeća super.bocnite svoje šefove da naprave još koju prodaju.nikoga ne kritiziram,ali podjelite sa nama smrtnicima malo češće vaše biljčice.
|
||||||||
TaTjana43
Odrastao grm Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||||
ako sam pogriješila temu, molim moderatorice da me premjeste ili izbrišu. Naime, radi se o slijedećem: s obzirom da su u tijeku dogovori za zagrebačku kavicu, stignete i u Botanički vrt na rasprodaju cvijeća. upravo sam na njihovim stranicama pronašla slijedeću informaciju:JESENSKA
RASPRODAJA BILJA 2009. 16. i 17. rujna (srijeda i četvrtak)
od
9 do 17 sati |
||||||||
lijepa cura
Novo sjeme Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 22 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||||||
Jučer sam bila u Botaničkom vrtu. Slučajno sam naletila na rasprodaju cvijeća kakvu imaju svake godine. Uglavnom imaju žutih rudbekija raznih veličina po 10 kn. Pa ako koga zanima... Prodaja je bila jučer i prekjučer, ali su rekli da nastavljaju radnim danom dok ne prodaju to što imaju, čini mi se od 11-13
|
||||||||
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |