Aidazg nudi, traži |
Odgovori |
Korisnik | |
Aidazg
Upravo klijam Pridružen: 27 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 151 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 12:04 |
Imam viška sadnice aucuba japonica, narančasta tekoma i plava glicinija, tražim pelcere brugmansija, tropskih hibiscusa, krumpirka ili nekih drugih biljaka koje nemam
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prvo da te pozdravim,ja imam brugmansije i krumpirka,ne znam odakle si ti ,ako si iz BiH mogu ti poslat,a preko granice već teže malo jedino ako neko ide iz Sarajeva pa da ponese
|
|
Aidazg
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam iz Bosne ali živim u Zagrebu pa je to problem, pretpostavljam. Jedna moja frendica će uskoro ići u Sarajevo pa se javim, hvala na ponudi!
|
|
Aidazg
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nudim slijedeće sjeme u zamjenu za drugo:
- patuljaste zinnie profusion žute boje, - visoke vodenike mix boja - verbena bonariensis - mini dalie mix ili pojedinačno: žuta, bijela, ljubičasta, crvena - dature ljubičaste i bijele (2 vrste - krupnih i sitnijih cvjetova) - roza cleome - Ipomoea 'Heavenly Blue' - dupli vrtni lila hibiscus |
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam reznice plavog krumpirka, bijele i roza brugmansije.
Pošalji adresu u pp |
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Aidazg
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |