Nidularium |
Odgovori |
Korisnik | |
Uriah
Novo sjeme Pridružen: 07 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 14:31 |
Lijepi pozdrav ljudi. Donosim jedan zanimljivi kaktus, koji u sredini zadržava vodu. Nemam što puno pisati slika vam govori više od riječi.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna biljka, je li tvoja?
|
|
Uriah
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako je. Kupio sam ju slučajno, na sniženju i s njome sam prezadovoljan.Lijepa je i atraktivna. A najljepše su boje koje ima.
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uriah mogao si odmah staviti sliku koju si stavio na stranicu i tu na forum...
smo odeš u galeriju i kopiras link za forum i tu ga zalijepiš...
|
|
Semira
Pustio korijenje Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Biljka jeste interesantna, ali ne spada u kaktuse. Epifitska je i spada u bromelije.
|
|
tropi
Mladi grm Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se sa Semirom....prije spada u sobno bilje ane pod kaktuse.Od bromelija jedino se tillandsie nekako mogu smjestiti pod temu kaktusi i sukulenti
|
|
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
|
|
dora
Upravo klijam Pridružen: 27 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 125 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa bas ti ovo i nije - kaktus
Vise neko tropsko ala bromelija cvijece.
|
|
Uriah
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na informaciji, koju ste mi dali. Novi sam u svijetu biljaka, još moram mnogo toga naučiti. Za početak bui molio da mi kažete nešto više o ovoj uzgoju ove biljke. Dali ju se mora držati vani ili bi bilo bolje u kući?
|
|
Semira
Pustio korijenje Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došao u svijet biljaka.
Nešto ukratko: voli svjetlost, bez direktnih sunčevih zraka; visoku vlagu u zraku (prskanje svaki dan), temperatura oko 18 st.c. Dakle, možeš je iznijeti van, u hladovinu, s tim da je, naravno, nakon ljeta uneseš ponovo u kuću. U supstrat je poželjno umiješati nešto pijeska i suhog lišća. Nakon cvjetanja, umire, ali pusti mlade koji se mogu odvojiti kad imaju tri - četiri lista. (Ovo inače važi za sve biljke iz porodice bromelija.) |
|
Uriah
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Semira na informaciji
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |