Lantane |
Odgovori | Stranica <1 293031 |
Korisnik | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelrasne su vam lantane . Ja nemam pojma kako moje izgledaju ......
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divne su sve, ne znam koja je boja ljepša od koje.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
janja-nja-nja
Već proklijao Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja lantana stablašica je prezimila i pustila zelene pupoljke. Premalo ih je, ali nadam se da sad kad sam ju iznijela vani da će ih biti sve više i više.
Jedino me brine to što dvije puzavice lantane mama nije orezala najesen i sad sam ja orezala ali nema pupa ni na jednoj jel' stignu još pustit pupove ili smo ih dokrajčile? Sad imaju samo gole drvenaste grane....
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe su...na 2. slici posebno
|
|
|
|
Anakiki
Novo sjeme Pridružen: 02 Srpanj 2020 Lokacija: Dubrovnik Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima li netko za prodati manju sadnicu Lantane ?
|
|
Odgovori | Stranica <1 293031 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |