Moj seoski povrtnjak |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Ante00
Upravo klijam Pridružen: 19 Prosinac 2012 Lokacija: Iza duge Status: Offline Bodovi: 103 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da lijepo je to bilo,,, zato mi koji ostajemo iza naših baka i roditelja trebamo biti čuvari tradicijskog sjemena, a nešto novo i egzotično je uvijek dobro došlo...ostavi adresu pa ti pošaljem paketić sjemena maka za proljeće
|
|
Sponzorirani linkovi | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti puno !
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
. ..et' kako rekla, tako i ućinila...
...kod tebe sve ko po špagi, bogumi, lijepo i raznoliko...a di su rajčice..štrakjaju il sam ih previdjela:)...a sad ozbiljno...povrtnjak je za +10...sviđa mi se raspored i kombinacije.. i da...umalo zaboravih...dobrodošao ...k nama...hehehe
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ante da te pitam..Jesi li čuo da se mak prije sjetve treba staviti na hladnu stratifikaciju da bi sjeme uopće proklijalo ? Da li si kad to radio, imaš li kakvih saznanja o tome? Ja sam to čula već na par mjesta, no još nisam isprobala taj eksperiment.....
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Ante00
Upravo klijam Pridružen: 19 Prosinac 2012 Lokacija: Iza duge Status: Offline Bodovi: 103 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam to radio sa makom,, probao sam sa tikvama,,, ali moram priznati da nisam vidio neku zamjetniju razliku
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neki navodno kažu da mak ni neće niknuti ako se ne stavi na stratifikaciju, možda bi vrijedilo isprobati, tko zna možda zato meni nije htio nikako niknuti....
|
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ante00
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/povrce_i_vrt/plavi_lan/63091.aspx -
Bijeli i plavi lan |
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaka cast,vidis e odrzavano i uredno sve....ljepo...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |