No. 5. Božični swap 2013 |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajama što se brineš, glavno da je od srca.
Kako kaže Glikica nije ovo natjecanje.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Sponzorirani linkovi | |
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobila sam poklon od Ajame- predivan !!!!!!
Moj je poslan.
|
|
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zašto niko ne stavlja slike poklona, ja bi se malo divila!!!
inače ja poslala tek danas, stavila sam žurno i rekli su mi da bi trebalo stići sutra. malo sumnjam u to, vidjeti ćemo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj poklon od Miške! Zar nije prekrasno?? |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vijolica, jest, prekrasan je!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Češer je presladak !
Antonija, stiglo je, ja sam oduševljena, hvala ti puno, puno : |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znači ipak su održali riječ! moram priznati da sam sumnjala.
drago mi je da ti se sviđa!
|
|
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja lilie ovo je prekrasno.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A meni su rekli da ne može stići, čak ni žurno. E da sam znala, inzistirala bih na tome da tako pošaljem.
Ajama, i ti si krasan poklon dobila.
|
|
|
|
lilie
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam danas dobila moj poklon!!!
Glikice, jako mi se sviđa, hvala ti puno! |
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija, drago mi je da ti se sviđa, zaista sam radila sa puno ljubavi. Nadam se da ćeš naći neki kutak u kući gdje ćeš to smjestiti.
|
|
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A jeste neke... ;) ... tolko ste mrgudale da pokloni neće biti baš nešto, a ovo što vidim, nije da nije nešto, nego je nešto prekrasno!
Svaka čast ! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni su još na frižideru magneti od prvog swapa makar je prošlo već par godina.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo moram javno odgovoriti, svi moji gosti se dive mome poklonu a naročito podmetačima. ja radim dekupaž ali sebi nisam napravila podmetače sa božićnim motivom!
|
|
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi možete glasati u anketi |