Floraart 2012 - Zagreb-Bundek |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
... još da je vrijeme bilo bolje... Naime, bili smo tamo u petak, bilo je sumorno, oblačno, tmurno vrijeme, a doživjeli smo tamo i takav prolom oblaka kakav se rijetko doživi. Zbog toga su i fotke malo "mekane", mogle bi biti i bolje kvalitete, ali nema veze - nije ovo sajam kvalitetnih fotografija, već sajam cvijeća.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cimi i mene je zalilo u petak, mokra sam doma dosla Sara onaj 'neki sedum' je varijegirani cotyledon ladismithiensis
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cimi,
hvala na prekrasnim sličicama. Sve si obuhvatila, od vanjskog, do unutarnjeg izlagačkog prostora. Svakakve biljčice i rukotvorine si nam pokazala. Hvala cure. |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Cimi,hvala RS,
Na lijepom i sažetom izviješću sa Floraart-a, ambijent je prekrasan,a u svakom prostoru cvijet je melem za oči
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kada već zahvaljujemo, ajmo onda i kikach zahvaliti na imenu i prezimenu krasnog sukulenta
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na podjeljenim fotkama.
fotke su predivne, čiste i lijepo uslikane. a bundek prekrasno usarenit, kao i uvijek. dobro je što se kultura uređenja parkova i javnih površina sve vise siri i daje joj se sve vise pažnje
|
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala i od mene
|
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |