odvikavanje od pušenja |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uf
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima jedna uzrečica : NE USPJETI JE NEUSPJEH SAMO AKO NE USPIJEŠ POKUŠATI PONOVNO!
Prije nego sam prestala bilo je puuuuno pokušaja! Kad sam shvatila da nebum prestala doslovce preko noći počela sam se pripremati. Prvo sam smanjila, kad god sam primila cigaretu rekla sam sama sebi - ma poslje bum! Onda sam prešla na light, pa na super light i jedno veče sam krenula sa mišlju u krevet: od sutra mi cigareta više ne treba (a taj dan kupila cijelu šteku). Prva misao ujutro mi je bila "od danas više ne trebam cigaretu". Jedina stvar koju sam obećala sama sebi je da nebum rekla "nikad više"- ak bum htjela bum zapalila. Jer sam uvijek voljela kontrirati- zabranjeno voće je najslađe! I na taj način mi nije postalo zabranjeno već samo nepotrebno! Eto ukratko povijest mog prestanka pušenja. Priprema za jutro bez cigarete je kod mene trajala cca 3 mjeseca. I nisam prestala piti kavu. No to ne znači da nekom drugom pali taj način. Ja sam se samo navodila po svom filingu! |
|
griva1978
Odrastao grm Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iris čestitam!!!!!!to je super!!! :O))))))))) vaka čast!!! :O))))..... samo tako, drži taj tempo!!! :O))).... |
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |