mikicin dnevnik |
Odgovori | Stranica <1 91011 |
Korisnik | |
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo lijepog dana pa se spremam u vrt.Treba počistiti grane koje sam odrezala sa forzicije i trba pokositi.Još nisam orezala ni pampasicu pa ću zamoliti mm da mi pomogne oko nje.Eto posla za cijelo prije podne,samo čekam da malo zgrije pa odoh.Javim sa po dolasku.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Mikica,što se tiče prostora u hladu,dali razmišljaš o kakvom stolu u hladovini?ako ćeš saditi,najprije moraš očistiti šutu,pograbljati
Ja imam majmunske trave kao ivičnjak,ja se slažem sa TM,samo travu.
|
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma taj dio iza kuće mi zaista ne treba kao mjesto za sjedenje u hladu jer je nezgodan za prići.To je baš onako samo "iza kuće" jer imam jako puno mjesta i na suncu i u hladu ispred i oko kuće.Ovo ustvari samo želi da bude urednije i ljepše.Hvala na prijedlogu.Sada ste ti i mm na jednoj strani,OTOK i ja na drugoj.No,vidjet ćemo šta će biti do kraja.
Inače,lijepo sam u vrtu čistila granje,malo orezivala,kosila i za čas je prošlo vrijeme.Upravo smo ručali i sada odmah idem raditi ručak za sutra jer ranom zorom krećemo u šetnju sa prijateljim uz more.Jupiiii!!!Vrt će pričekati subotu,jer u petak radim do kasno,pa ako bude kava.....
|
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dakle stvarno sam u subotu lijepo kosila i poslikavala.Sada trebam tu travu pokupiti,nekako mi se baš i ne da ali nakon još malo kavice odradit ću ja to.
|
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E pa nisam baš odmarala.Imala sam posla sa cvijećem a travu sam pustila neka se suši.Ma konačno sam počela malo sređivati terase i okolo kuće da konačno napravim raspored cvjeća.Ma bit će ga kao u priči.Uz put sam pronašla mjesto za sve grmiće i ostale reznice koje mi je dala MiraK,jer kada dođete kod nje samo po jednu stvar odte sa pola bunkera reznica.Mira samo trga,po sistemu,imaš ovo,pa mogla bi ti to imati,pa daj uzmi još ovo,pa i ovo će ti dobro doći,pa probaj još ovo... i tako sam danas smišljala kamo sa svim tim stvarima.Uz put sam rasadila male bijele ruže koje sam donijela iz Njemačke,pa maolo poslikala i konačno odmarala poslije podne.
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.....radi se, radi se....bravo!!!
....citam da si sjekla forziciju....moja je mala i upravo cvjeta ali jako nesesna ....kad da je oblikujem , poslije cvjetanja?
|
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da forzicija se može oblikovati poslije cvjetanja ali za svaku sigurnost poguglaj malo pa ćeš biti sigurna.
Evo ja sam i jučer malo počeprkala po vrtu.Po sjetvenom kalendaru moglo se sijati sve zeleno lisnato ali sam ja još posijala i fažolete,pa šta bude.Za danas su najavili kišu pa će biti valjda i zaliveno.Naime,pošto je moj vrt zastrt lijepo sam odgrtala male rupice i bacala unutra sjeme.Baš me zanima kako će to sve krenuti i izgledati kada nikne.Ispod sijena je lijepo vlažno,čak i mokra zemlj što mi je drago jer onaj dio koji je otkriven taj je potpuno suhe površine.
|
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo javljam u svoj dnevnik da i dalje radim vrt samo ne pišem redovito u njega.Danas sam baš puno guštala u vrtu.Lijepo sam pograbila ono što sam jučer pokosila,malo poredila kupine i prčkala po cvijeću.Pripremila sam sve za novu seriju krastavaca koji nikako da mi krenu,no valjda sada hoće.Spremam se na posao pa samo toliko.
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš si vrijednica...zanima me kako će ti roditi pokriveni vrt, držim fige
|
|
viridarivm
Već proklijao Pridružen: 22 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 224 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U onu hranilicu za svinje ja bih posadila čuvarkuće.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mikice, virnula sam u tvoj dnevnik prvi puta, nekako mi to nije usput!!
Voljela bih vidjeti tvoje narcise, jesu li već krenule ? Pupoljci su vani?? Prekrasno korito, pravo mjesto za čuvarkuće i niske sukulente!! Na početku tvog dnevnika sam pročitala da si posadila biljku protiv krumpirovih zlatića i papirni grmić!! Nikad ćula za njih, ali bi ih voljela vidjeti!! Jedna slićica može, kada budeš raspoložena!! I kada navratiš u svoj dnevnik!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Odgovori | Stranica <1 91011 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |