kod Josipe u bascici |
Odgovori | Stranica <1 234 |
Korisnik | |
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivna kajsija za pocetak sezone....
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
jadranka4
Pustio korijenje Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je lijepa, nadam se da joj neki val hladnoće neće nauditi! Josipa da li si već nešto radila u vrtu ili su planovi u toku? Sretno!
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro mi dosla Jadranko...nisam nista jos ovaj vikend javljaju kisu pa cemo iduci tjedan u napad na korove....nemogu sama moram djecu cekati...vidis nisam se sjetila pogledati dali se prave kajsijice a cvijet je opao sav...valjda ju nece nesto podhladiti a pcela ima samo zuje bit ce oprasene....
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jucer se napokon nesto zasadilo....bez sina nebih mogla nikako...
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam ljubomorna na ovakav vrtek. Voćke predivne.
Kod mene to ne može. Izbacila sam i ribizle jer se od silne vode pojavila mahovina po njima. Jednostavno vrt mi je pola godine u jezeru. Možda ću sve morati napraviti u povišene gredice da se ta vodurina makne. Vidim da imate sive elemente na ogradi, je li to zidanao sa onim običnim sivim elementima? I koliko je takva konstrukcija čvrsta? Evo nek te jedna čeka kad navratiš u svoj vrt. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da i stavi nam pokoju slikcu.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Odgovori | Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |