@kaktus by povrtnjak |
Odgovori | Stranica <1 789 |
Korisnik | |
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Arčik prvo ti hvala na prekrasnim komplimentima iako i moja zemljica nije baš 1 klasa i kod mene ima krtica ali imam rješenje i za to ( prirodno) moj pas, ako ti ne smetaju rupe po bašći koje ona napravi kada ih hvata. Nadam se da će i sljedeću sezonu biti uspješno i da će biti prekrasnih slika povrća..... |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
Sponzorirani linkovi | |
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Rajski vrtovi hvala ti što ipak zalaziš u povrtnjake a pogotovo u moj, imaš pravo treba puno truda uložiti ako želiš imati zdrav i prirodni vrt i naravno "bio" pogotovo ako koristimo i bioenzim.... Već sam i rekla da je ovo skromna bašća ali raznovrsna i puno se trudimo da uspjeva (pogotovo moj svekar) koji uživa biti i raditi u bašći... |
|
|
@kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Bugice ti si kod mene stalni gost, sigurno si umorna od posla odmori se i dobro došla.... |
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti na lijepim riječima i ovom prelijepom srcu! Pogodila si, umorna sam kao da me netko mlatio. Nedostaje mi forum i naša druženja, tek sam sad uhvatila malo vremena. Ostavljam ti pozdrav - mm me čeka, idem po njega na posao, radi popodnevnu.
|
|
@kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krenulo je! Veselim se i ja kada ovo vidim a mogu si misliti kako se tek ti osjećaš! Šteta što je za drugi tjedan najavljeno loše vrijeme jer i mene sjeme graška nestrpljivo čeka...
|
|
@kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da bila sam vesela što smo mogli bar nešto posaditi u zemlju, nadam se da ćemo i ovaj tjedan nešto uspjeti...
Želim i tebi da i ti nešto uspiješ posaditi... |
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prijavljujem setnju, za vrijedne ruke....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
@kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monna hvala
|
|
|
arčik
Odrastao grm Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
@kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
arčik
Odrastao grm Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
Odgovori | Stranica <1 789 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |