koja je ovo biljka?? |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 11 Studeni 2007 u 20:05 |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tibor ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hele na koji mislis,puzavac ili? (onaj ljevo je puzavac-ima ga u sobnom,a desno dracena)
ispred nje mi se cini da je begonija...
dosta je tamna slikica....mozes blize?
|
|
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Ovaj veliki desni. Nije mi baš blizu za novu sliku, a photoshop ..... morat ću žicat MM. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tibor ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Ovaj najvislji je dracena evo vidi moju reznicu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Što treba uzet - vrh , list sa "petom" , samo list ?
Hvala na pomoči. Imam od kuda počet potragu. Ažurirao Hele - 11 Studeni 2007 u 20:36 |
|
![]() |
|
Heleeeeeeee
ti mislis na ovu nizu sortu?
Begonija..
Mozes vrh...mozes pelcer sa strane... (moze i list,ali neka to ceka proljece jer je zahtjevnije)
par dana u vodu,a mozes i odmah u zemlju...i staviti koji dan na sjenovito mjesto..
|
|
![]() |
|
[QUOTE=tibor]
Dobro da su drugi pametni kad sam ja blesava. Zvala sam i čula da su mi več zapelcali , več su se primili. Kad ih donesem , stavit ću sliku. Hvala na dobroj volji. Kavica je na meni. |
|
![]() |
|
Super,znaci vec imas ukorjenjenu biljku,bravo |
|
![]() |
|
Da, zakorjenili mi da ne gnjavim. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |