koja je to lavanda? |
Odgovori |
Korisnik | |
Jelena
Pustio korijenje Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 29 Kolovoz 2008 u 14:24 |
ajmo.pomoć....
vidjela sam danas prekrasnu lavandu na Ljubljanskoj aveniji tamo kod Prečkog-Španskog gdje je ona benzinska...posađena baš na aveniji između traka....baš prelijepa-tamnoljubičasti cvijet...došlo mi da stanem pa da maznem koju ....takve obično najbolje rastu! ne znam točno koja je to vrsta ali sam na početku ljeta vidjela u jednom rasadniku istu takvu i rekla mi teta da je ona puno intenzivnije boje cvijeta,jarko ljubičasta i da ne naraste više od metra...na žalost nisam pitala za točan naziv jel netko zna o kojoj je vrsti riječ i da li je to na Ljubljanskoj ista vrsta?..i da li je netko slučajno ima? |
|
Sponzorirani linkovi | |
tropi
Mladi grm Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
najtamniji je kultivar lavande"Hidcote",nešto je nižeg rasta ali bogate cvatnje i iznimne boje......nisam vidio onu na Ljubljanskoj ......imam ju neka 2-3 zasad mala grmića!
|
|
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
|
|
Jelena
Pustio korijenje Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoče li biti štogod reznica?
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |