Orezivanje polugrmova i grmova |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MiroK...ja bih ju skroz orezala do malo iznad tla. To je moje iskustvo s njom, buknula je iz zemlje s puno novih grana i narasla je u lijepo formiran grm. Vidjela si i sama koliki je bio. Ja sam ju ponovno, kao i prethodne godine orezala u kasnu kasnu jesen.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali kaktus, slavuj, cimi, moon
Htjela sam vaše mišljenje i sada mi je lakše uzeti škare u ruke
|
|
Rijeka
|
|
mandina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Novo sjeme Pridružen: 23 Svibanj 2013 Lokacija: bih Status: Offline Bodovi: 18 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na svim ovim savjetima,svaki dan nadjem neki koristan savjet,nadam se da ce moje hortenzije konacno zivnuti,jer sada zahvaljujuci vama znam kako ih orezivati,hvala cimi!
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram orezivati lovor, malo sam google-la i pronašla da se
Laurus nobillis - lovor - orezuje 1-2 puta godišnje, , i to rano u proljeće i ljeti. |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...zahvaljujući moon pripremam se za proljeće, pravim bilješke i ponavljam gradivo...
pozdrav Cimi! |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Retriver Sara
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene u orezivanju, gledam ima li nade za moje biljčice u Fužinama.
Ima, bar za ono što se orezuje do zemlje |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
rubensica
Pustio korijenje Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro je malo se podsjetiti sto se uskoro obrezuje
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I dobro je da je sve na jednom mjestu. Super!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |