Potunia - petunia spp |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678 |
Korisnik | |
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da to je obična grmolika petunija
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lu Lei ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
Aralija...prelijepe su ti
![]() |
|
![]() |
|
Lu Lei ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
[URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/slike_od_clanova/potunija_14/69067.aspx]
ja imam identičnu kombinaciju kao i prošle godine..ali nadam se da neće biti isti ishod kao i prošle godine ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Jako lijepa kombinacija i lijepo izgledaju.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Sunlight ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Lipanj 2014 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 147 |
Evo jednog dijela mojih petunia u kombinaciji na jednom starom panju smreke:
![]() |
|
![]() |
|
Sunlight ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Lipanj 2014 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 147 |
a evo i par petunia sa zanimljivim šarenim cvijetom koje mi rastu drugdje u cvjetnjaku:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |