Aloa Vera |
Odgovori | Stranica <1 444546 |
Korisnik | |
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav!
Malo citam ovdje postove i po svemu sudeci ja sam do sada uzgajao Aloa arborescens, ali kad u googlu upisem tu vrstu, izbaci mi slike te biljke i sa cvijetovima, pa me sad zanima, jer moje ni jenda nisu imale cvijet nikas, a uzgajao sam ih nekoliko godina. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvjetaju biljke stare tri do šest godina, a i ljekovite su, koliko znam, biljke starije od tri godine.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bas krasno, taman su mi svi pomrzli, a neki su bili stari dvije godine :(
|
|
IvanOs
Već proklijao 3. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bolje biciklom u ribolov nego mercedesom na posao. |
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna je!
|
|
Odgovori | Stranica <1 444546 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |