Lula - nekad prije |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rano je za čestitanje, ali za poklone nije
![]() isprazni malo inbox, nisam ti mogla odgovoriti... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ivana-Mia ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
Odlična ideja,svaka čast. A i ostali radovi su ti jako uredni. Još jednom svaka čast.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala na stripiću! odličan je !
![]() |
|
![]() |
|
just me ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 17 |
radovi su odlicni,svaka cast! mene zanimaju ovi magneti,kakva je to masa i od cega se radi? s kakvim bojama se boja? ma sve me zanima :) hvala puno :)
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Hvala djevojčice...na lijepim riječima.
Just me...to su gipsani odljevci...bojala sam sa
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
Znam da je tek jedva prošao Božić...a ja navalila na artičoke ...nedaju mi mira...droga na sto kvadrata...tako da sam napravila prva tri jaja za Uskrs...ako tako nastavim...morat ću nabaviti i kokoške :) da ih griju...
![]() |
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
predivno!!!!
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
divno lula!!!kuglice su fantastične,srno-bijele nešto posebno.odlično si to iskombinirala.i jaja su super.kutija mi je najbolja.djeluje poput neke krune,onako zlaćana sa tim predivnim ornamentima.predivna je!!!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Lula, ovo je predobro!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Fantastično!!!
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
stvarno prekrasno
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |