Maja1985 - moj mali kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 242526 |
Korisnik | |
Maja1985 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 21 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Maja1985 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 21 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 484 |
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() |
|
![]() |
|
sara47 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 295 |
lijepo ,mastovito
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje....daleko sam ja od umjetnice ali trudim se...
|
|
![]() |
|
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
majo dugo te nije bilo, ali nakon ovoga sve ti je oprošteno
![]() |
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Suncokreti i vinske flaše
![]() ![]() Nemam riječi ![]() Hm, kako si napravila ovaj okvir ''Ivan'' to žućkasto špricano..
|
|
![]() |
|
da, nije me bilo, ponestalo vremena, inspiracije.....
Leptirek to sam špricala sa starom četkicom za zube (tajnu mi je otkrila draga prijateljica-Okić na cif-u)
|
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Odlična ideja i odlično izgleda :)
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Hvala ti Majo!
Radovi su ti zaista majstorski. Imamo sličan stil, a to nam je sigurno po onoj s kim si, takav si!!! Šalu na stranu, divno radiš! Sad čekam sve one kutije, koje su u pripremi! |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Lijepo, maštovito i nadasve uredno - jednom rječju BRAVO!!!
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 242526 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |