moj cvetak |
Odgovori |
Korisnik | |
bubbyblje
Novo sjeme Pridružen: 11 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 09:24 |
evo jedne slikice tj jedna biljkica koju imam doma ali ne znam koja je to vrsta ni kak se zove jer sam je dobila ba poklon...da li bi mi neko pomogao barem s nazivom da bi mogla traziti kako da je odrzavam,jer sad to radim otprilike kako mi se cini...fala
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Biljčica se zove fitonija (Fittonia) poz... i dobrodošla.
|
|
bubbyblje
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa hvala na odgovoru i na dobrodoslici...vrlo mi je drago sto mogu biti dio ovih tema jer vidim dosta zanimljivosti..pozdrav
|
|
Nana
Pustio korijenje Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla,
ovdje imaš cijelu temu o fitoniji, pa možeš pročitati iskustva ostalih forumaša:
|
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
|
|
bubbyblje
Opcije poruke
Hvala(0)
|
heej...puno ste mi pomogle oko ove moje situacije sa cvijetom...ako netko želi vidjet tu dolje je moja blog stranica na koju sam stavila još jedan cvijet Yuccu,a mislim je do kraja dotjerat sa ostalim sličicama mog botaničkog vrta...pozdrav!!!!
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |