kako se zove ovaj kaktus? |
Odgovori |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 20 Veljača 2008 u 18:31 |
Neznam gdje da stavim ovu sliku, pa mi recite kako se ovaj kaktus zove, da znam što imam.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
Vrijedni mrav
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan Pridružen: 07 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mebni po svemu sliči na mammillariu spinosissimu. Ali ne znam koji varijet. Mammillaria je definitivno: S obzirom na bodlje koje su ravne i guste a nema nikakve " kosice " po sebi nije mam.columbiana. Puni, najpuniji naziv nisam sigurna, ali je možeš njegovati kao mammillariu spinosissimu. Ma možeš je njegovati i kao mammillariju elongatu koja sramežljivo proviruje iz kuta slike.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrijedni mrave hvala ti, pa radim neki spisak svega što imam, pa i kaktusa, pa da bar znam naziv, iako što je lijepo je lijepo, ali volim znati i ime.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |