Zasječeno stablo - rehabilitacija |
Odgovori |
Korisnik | |
GTom
Novo sjeme Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 09:24 |
Štovani, Interesira me
postoji li mogućnost rehabilitacije drveta čije je stablo skoro do pola
zasječeno motornom pilom. Želio bih spasiti jedno veliko drvo (to je neka vrsta
bora) kojeg su ljudi (namjerno ili slučajno ne znam) zasjekli i tako ostavili. Hvala vam! |
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav GTom, vidim da si tek došao, pa ti želim dobrodošlicu. Naći će se netko tko će odgovoriti ima tu puno znalaca, ako ne bude išlo možeš preko pp zatražiti od recimo Tropi, ili baka Bea, ili Vepar, Ivan, Božikovine - ima ljudi koji su tu pravi znalci, ja i ne znam baš svih.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
vule
Pustio korijenje Pridružen: 31 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zemlja je naj učinkovitija,ako je nekaj smolasto to se bu samomo za lječilo
|
|
GTom
Novo sjeme Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Počeo sam se raspitivati na još nekoliko mjesta, javiću vam rezultate
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Probaj sa premazom za koru (upotrebljava se kad se na stablu odrežu veće grane pa se time premaže), tamno zelene boje, i stvrdne sena zraku. Posjekotina se premaže i gotovo!Ima ga zakupiti u vrtnim centrima u tubi.
Eh, da...dobrodošao GTom!
|
|
griva1978
Odrastao grm Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ja narvno tek sada vidjela temu... :((... nadam se da je drvo preživjelo.... ono što je spomenula monna 1 je i meni odmah palo na pamet zove se voćarski vosak a u biti je komibacija pčelinjeg voska i smole bora ( ili bi bar trebalo biti :))... kada se odiple i jako velike grane sa velikim poprečnim presjecima taj voćarski vosak zna učiniti čudo...
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |