Kako se zovu ove biljke? |
Odgovori | Stranica <1 234 |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Lana.I meni liči ovako na neku vrstu bromelija ali nisam mislila da je to to.Ajme koliko vrsta tih vriesea ima!!!!!!!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, na tvojoj slici je bromelia Billbergia. Mislim da Vriesea barclayana ima uže lišće od tvoje.
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja mislim da je bromelija, imam ja toga punu veeeeliku teglu i rekli mi da se tako zove....
|
|
tibor
Mladi grm Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drustvo, kikca je u pravu
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Tibore, konačno da i ja potvrdim da znam ime nečemu. Tako sam si sad važna.
|
|
tibor
Mladi grm Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tea taman smo izgleda u isti tren slali..tek vidim tvoju poruku iznad moje
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ok,hvala vam.Sad samo da još vidim kakav će cvijet imati.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e da,kaj vriesia nije iz porodice bromelija???
|
|
tibor
Opcije poruke
Hvala(0)
|
yep.
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja je na žalost odcvijetala - naravno neslikana, ali spustiti će cvijet i nije ružan ne brini, ali mene osobno nije posebno oduševio.
|
|
tibor
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zasto tea? Pa meni je njihov cvijet bas simpatican
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto, 100 ljudi 100 čudi....
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jednostavno me nije oduševio što ne znači da je ružan. Meni ni jedan cvijet nije ružan, ali ima mi što me oduševi i dio cvjeća koji mi je samo cvijeće. To je isto kao da imaš hranu koju voliš i hranu koju jedeš jer je hrana..... Kako kaže Andrea - svi smo mi različiti. No , Tibore i dalje mi oči cure za tvojim Nolinama.... Ažurirao TeaK - 25 Listopad 2007 u 17:44 |
|
tibor
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad mi je pala na pamet jedna ideja.. veca posuda,u sredini nolina,a pri dnu oko nje vriese-e..
sto kazete?
|
|
Plantlover
Mladi grm Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |