Osijek (ponuda u rasadniku) |
Odgovori | Stranica <1 234 |
Korisnik | |
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najzgodnije je da ih nazoveš i provjeriš. Možda se možeš dogovoriti o vremenu posjeta centru,a možda da se usput javiš i nama pa da popijemo jednu Cif kavu
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moze, moze.....dogovorit cemo nesto
|
|
wookowaratz
Nedavno posijan Pridružen: 21 Svibanj 2013 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 92 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gdje bi u osijeku mogao naci trajnice: Dicentra - srdašce Aquilegia - pakujac Campanule razne - zvončike Astilba thx
|
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam pakujac kupila na glavnoj tržnici ostalo nisam gledala.
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Campanule su bile isto na glavnoj tržnici ( najbolje je doći subotom ) tada je i ponuda najveća.
Dicentra je bila u rasadniku kod cestovnog mosta i remize ali još proljetos. Ne znam da li je ima i sada.
|
|
Odgovori | Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |