Moje jezero |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno jezero, ilje, ricice i naravno žabac
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno jezerce imaš, pravo mjesto za odmoriti dušu !!! A ribica kao u bajci, pa i cijelo jezerce izgleda kao iz bajke!!! Imam samo jedno pitanje: alge - kako ih se riješavaš, i imaš li ih uopšte uz toliko ribica ??? |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Sabi
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan Pridružen: 09 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 96 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala
ima algi čim sunce počne grijati vodu alge su neizbježne, na sreću ne škode im, a i bilju koristi, dapače nema bolje prehrane za bebe od algi, moram priznati da me zna naživcirati kad pretjerano pozeleni ali znaš kako kaže ona kineska ako u vodi vidiš svoj odraz ne radiš to iz ljubavi spram prirode već iz ljubavi spram samoga sebe blaženi Kinezi, obožavam ih pogotovo kad mi alge napadnu jezero |
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sabi, imaš čistu peticu za jezerce! Šala mala, al stvarno je predivno!
S obzirom da imaš iskustva, moram te pitati koliko posla ima oko jezerca nakon što je zgotovljeno? Mislim na čišćenje, održavanje i tko zna što još. Moji dečki (učenici) zapeli za jezerce i hoće ga raditi odmah (u školskom vrtu), a mene je strah da će za vrijeme ferja to propasti jer ga nema tko održavati. |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sabi, ja malo kasno reagiram ( izgubljena u temama), ali zahvaljujem ti na savjetu za lopoc. Neznam da li je kasno sada, u maju, ga presadjivati.
Ova kineska mi se svidja.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |