Afrička tratinčica ( Dimorphotheca aurantiaca) |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne su, di si našla sjeme za kupit?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slučajno sam nabasala na njih u Agrokući,nisam ni skužila odmah što je to,onako sam ih samo površinski snimila i otišla dalje. Tek sam onda shvatila da je pisalo nešto"afrička". Vratila sam se nazad i skužila da su mi afričke tratinčice bile pod nosom ,a ja im nisam pridavala neku veliku pažnju. Naravno da sam ih odmah uzela.
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti na odgovoru, mi Agrokuću na ovom podrućju nemamo.
Danas sam obišla poljo trgovine u Makarskoj, izbor nikakav, ni margaritela nemaju a da ne govorim o nećem drugom. |
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo, može malo opisa ?
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
G.T. upišite u tražilicu latinski naziv i otvorit će vam se dosta a ima uz svaku stranicu i prevod.( na mozilli)
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gt,kao što sam napisala u prethodnim postovima,biljka voli sunčan položaj i rahlu zemlju,ni ja ne znam baš puno o njoj,ali kao što Milica kaže izgleda da je iz roda Osteospermuma,po cvijetu su jako slične,po lišću su različite. Ja ću je tek prvi puta sijati i vidjet ćemo kako će se ponašati. Curke meni je isto jako teško do Agrokuće,dok MM dolazi kući,oni više ne rade.Baš zato me to ljuti jer sam našla još nešto tamo,no vremenski mi nikako ne odgovara,nemam kako do tamo. Ako ikako uspijem možda uzmem još koji paketić,ako ne potrudit ću se da je uzgojim pa ću vas imati u vidu.
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Sunlight
Upravo klijam Pridružen: 14 Lipanj 2014 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 147 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam bijelu i ljubičastu, evo ljubičasta :
[/URL]
|
|
Rokolina
Upravo klijam Pridružen: 02 Travanj 2014 Lokacija: Grobnik Status: Offline Bodovi: 146 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam to imala prošle godine (ako je to to)
Ove godine ih nema, izgleda da su jednogodišnje
|
|
Ja samo znam da ništa ne znam
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |