Lucijin kutak |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
lucija.mm
Nedavno posijan Pridružen: 02 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 48 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala!
Ali odlično je i kako sam napokon uspjela staviti slike u pravoj veličini !
|
|
Sponzorirani linkovi | |
esmeralda
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je prekrasno bravo, bravo |
|
meni je super u životu
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlično!
|
|
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoja vješalica mi je dala ideju, i stalak za CD-e mi je baš dobar! Čestitam!
|
|
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam koji rad bi izdvojila jer su mi svi jako lijepi i profinjeni. Jednostavni i bez ikakve greške. Svaka čast samo tako nastavi.
|
|
lucija.mm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure hvala! Baš razmišljam o tome kako su mnogi radovi ovdje na forumu puno "bogatiji" od mojih, ali ja preferiram jednostavnost, a i funkcionalnost pa zato i nemam puno malih ukrasa, slikica i sl. Eto sad radim na jednoj boci za maslinovo ulje. Zapravo bi već bilo gotovo, ali došao je MM i primio je i divio se. Naravno, primio je tamo gdje se ljepilo još nije osušilo. I tako, sad sam sve ispočetka.
Voljela bi da imam i više vremena za ovo, ali rastrgana sam između više "strasti" - dječjih igra i igračaka, šivače mašine, restauriranja starog namještaja, .., ma ima toga još! Upoznat ćete me s vremenom.
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve mi je jako lijepo, ali mi je poseban motiv sa stalka za CD! Divno! Ja volim funkcionalne stvari i težim ukrašavati takve, samo sam i ja malo rastrgana među silnim tehnikama! Od viška glava ne boli?
|
|
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni je jako lijepo ovo što si nam izložila
|
|
lilian
Pustio korijenje Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lucija savrsheno dobro si uradila kutiju za nakit i stalak za Cd ... Motiv na stalku je fantastichan. Sve pohvale!:)
|
|
lucija.mm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure, tek sada vidim vaše komplimente. Puno hvala! |
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam kako do sada nisam vidjela tvoje radove. Moja greška! Inače sve je za 5!
|
|
ANĐELKA
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |