HOBI |
Odgovori | Stranica <1 678 |
Korisnik | |
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje skromno misljenje u svezi je, da ti nema ca biti nezgodno reci cijenu, as mi i tako svi znamo da sav potreban materijal kosta, a i vrijeme i rad utrosen kosta. Zato ti hrabro na svoje radove napisi cijenu, ako su za prodaju pa ce svatko odluciti hoce ili nece kupti i si sretni i zadovoljni
|
|
Sponzorirani linkovi | |
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upravo tako rijeka53!!!
Manči ti se nemaš što sramiti za svoj rad, slobodno ti stavi cijene, pa tko voli nek izvoli.
Meni je ona jako lijepa a vidim da imaš i naušnica...
Ako ti je ovako neugodno, možeš na PP
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće, tražila sam oslikano kamenje, ali ih nema......
Evo nešto slika što sam ove zime radila i prije.....
komplet ulje-ocat , salvetna tehnika
staklena zdjelica, salvetna teh.
drveni okvir, salvetna teh.
kostim za maškare , spužva, kartončin, tempere
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Manči imaš zlatne ruke, ovo je sve prekrasno, a zdjelica mi je naj-naj.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, Triša.
|
|
Branka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
manči manč i . nemaš se čega sramiti , nije sramota raditi -sramota je krasti , i lagati , a ovo što si napravila je stvarno super , najlakše je sjedit i reći ja neznam. kako to imaju običaj reći naši ljudi - nažalost
|
|
karinka
Nedavno posijan Pridružen: 18 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 57 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Manči , ti si kreativna u svakom pogledu !! Samo naprijed !!! Lijepo je vidjeti da u današnjem tempu života pokraj toliko obaveza, ima ljudi koji stignu joši i takve ljepote stvoriti. Bravo!!!!
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala,cure. Puno godina sam živjela tj. poluživjela, ludi tempo - mala djeca, naporan posao, čisti, kuhaj, boli me ovo, boli me ono......a zabave malo....
Sad sam se "vratila" sebi , nije da tulumarim do zore, nego konačno radim rukama što sam godinama potiskivala....lani sam čak naslikala i prvu sliku......a mislila sam da to ne mogu......
Sad sam se vratila i staroj ljubavi - vrtu i botanici.......
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upravo sam te htjela pitati kako sve stižeš a onda sam shvatila da je to slućaj kao kod mene...U prve 3 godine sam se izuzetno posvetila sinu, a u zadnje vrijeme sam rekla: Sad je dosta!
Sada već ima skoro 4 godine i nije više sasvim mali, može se i sam igrati, ili ga tata zabavlja, a ja se posvećujem cvijeću kao i salvetnoj tehnici, i moram reći da me sve to jako opušta.Čitala sam da cvijeće kao hobi djeluje izuzetno dobro na lječenje kriza i depresije, pa tko voli nek izvoli...
Nemojte me pogrešno shvatiti da ne bi ispalo da smo na ovom forumu svi bolesni, ne to nego neki ljudi idu doktori a neki se prime uređenja vrtova i terasa...Ja osobno sam sretna kada vidim da mi nešto ide iz razloga jer sam uvijek mislila da za cvijeće treba "imat ruku".
Ma kakva ruka, trebaš se naći u nečemu!!!
A što se tiče slikanja, to me držalo dok sam bila trudna...normalno nisam probala ali ne znači da neću jednom i to probati...
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žao mi je što ranije nisam shvatila da se može sve ( ili skoro sve ) naučiti i biti pristojno uspješan u nekom poslu ili hobiju ili vještini.....ako stvarno želiš, voliš i daš od sebe maksimum......tako i sa slikanjem......cijeli život mislim nisam ja za to........o.k. nisam Leonardo ili Picasso.....ali za svoju dušu i dušu mojih doma, mogu nešto napraviti.......
Samo naprijed, budimo kreativne, pametne i sretne......
au-u-u......što sam ovo natrafrljala.....
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Manči, vidim da nisi baš izgubila samo sebe, a ako misliš da jesi, pa mi smo te našli, na obostrano zadovoljstvo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako sam veliki A sada se vidi koliko u biti malen!!! P.S. Hobi MM!!! |
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
andrea 1, sve pohvale tvom MM i tebi naravno ( iza svakog uspješnog muškarca stoji........ )
Baš mi je super taj aviončić.......super zanimljiv hobi!!!
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne mogu reći da je to moj hobi, ali mi se svidjelo da na jednostavan način promjenim izgled jedne obične svijeće, pa ako vam se svidi ideja, samo naprijed!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
dugokosa
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj hobi ti je sve i svašta čime se mogu opustit a ideje su uvijek dobrodošle
|
|
sutra je novi dan
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dada28, fino ti izgledaju one svijeće...interesantno..., ja si već godinama pravim aranžmane za Božić ( ove svijeće su ma na to podsjetie).
a zadnjih godinu dana prčkam sa svime i svačime, što mi dođe pod ruku.
Dugokosa, ovdje ćeš sigurno naći ideja, vjeruj mi i ja sam!!!
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ni ja
|
|
bubica 78
Pustio korijenje Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
planiram si ove puzzle kupit za N.Godinu, pa me zanima gdje si ih našao, znam da sam prije nekog vremena čak zvala Magmu dal mi je mogu naručiti, al je nisu imali.
mogu je naručiti i preko ebaya, ali ne znam dal mi je pametno s obzirom na carinu. ima još jedna od 6000 kon, "Night flying" Baš mi je žao što su toliko loše kvalitete :( jer je Raven. jako skup u odnosu na neke druge.
|
|
začin mora teći
|
|
Odgovori | Stranica <1 678 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |