Nashi |
Odgovori |
Korisnik | |
springy
Pustio korijenje Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 21:53 |
Jedna od mojih najdražih, ako ne i najdraža voćka, ove godine će biti puna ploda! Imam dva stabalca, ovo je jedan od njih.
I cvijet izbliza! |
|
Sponzorirani linkovi | |
mandevila
Pustio korijenje Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo sprinqy,krasna ti je kruška,reci mi da li ti rodi sad prvu godinu ili ti je već rodila i kak si zadovoljan sa plodovima?
Ja imam okuliranu na krušku tikvicu i na jesen sam okulirala a na prolijeće je iz tog pupa cvala i imala je 2 kruške,hoću reći da je jako oplodna,ima puno roda ,rodi svake godine i nije osjetljiva na boleštine a ja sam s njom jako zadovoljna .
Sad imam 2 grane koje su pune roda
|
|
springy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Mandevila, ovaj nashi na mojoj slici je star već oko 4 godine. Nacijepljen je na divlju krušku i već druge godine je imao plod. Inače moje obje nashi voćke su japanska vrsta sa plodovima žutozelene boje, i puno su mi ukusniji i sočniji od onih smeđkastih i zlatnožutih koje možemo naći u trgovinama. Jako sam zadovoljna sa plodovima, svi su jednako sočni na cijeloj voćki, i oni veći i oni manji - ma prava poslastica od voća!
|
|
mandevila
Pustio korijenje Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
springi bravo,ti si to cjepila ili je djelo(NEČIJE)nema veze važno je da si ti zadovoljna sa sočnim plodovima a ja sam isto-one iz trgovine mi smrde po trulom i nemaju okus a moje su sočne,slatke,osvježavajuće,dugo stoje na drvetu i ne omekane kao neke kruške-joj sline mi cure
|
|
springy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo slikica - zbilja je puna ploda!
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam ih probala iz dućana.Nisu mi se svidjele.Nekako su mi staklene,vodene i bezukusne.Ove su sigurno super.Hoćemo nove slikice.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A meni su baš jako fine, a negdje sam pročitala da ublažavaju učinak alkohola (nije mi to potrebno, ali je zanimljivo)
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |