natalija - razmjena, potraga... |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mjenjam rizome achimenesa crvenih cvjetova za druge boje,
bilo koji osim onih najčešćih plavo/ljubičastih evo slike kakve imam, njih imam za razmjenu, željela bih druge boje |
|
Sponzorirani linkovi | |
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija . Ne vjerujem da su se moje biljke puno razmnožile, ali vjerujem da ti mogu dati 2-3 rizoma od svake sorte koju imam (crvena s duplim cvijetom, crvena s sitnim cvijetom, bijela i žuta).
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga makk, ono što sam ti obećala vrijedi, bez ikakve obaveze
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
može, ako budeš imala viška
|
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga Natalija nevidim jesi uspjela nabaviti Mimulus?probat cu sakupiti sjeme posaditi pa ako nikne na posaljem ti ako ga jos uvijek zelis.ja imam narancasti.
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala dea na ponudi , ali ne treba
mimulus aurantiacus sam onomad bila nabavila (pa mi opet propao), ali sad opet imam zakorjenjenu biljku |
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ok al ako budes trebala samo reci.ne kuzim a di ga drzis da ti je propao?ja ga cjelo vrijeme imam vani cak ga niti ne skracujem
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa ne bi mi ni poživio... prvi put sam sama od reznice zapelcala biljku, u ranu jesen, preživjela je do proljeća, narasla, raširila se, bila divna... onda je "zapuhala bura" i slomila je, samo deblo pri dnu krošnjice...
osušila se krošnja, osušio se i štapić koji je ostao u zemlji (ovo zapuhala je bura je pod navodnicima jer nisam sigurna je li ljudski faktor tipa dijete, a možda i pas bio u pitanju, onda i životinjski ) a drugi put sam u proljeće dobila poveću granu, već procvjetalu koja se držala jedno vrijeme i onda... osušila, nije dočekala ni ljeto oba puta su biljke propale vani ma ima tako nekih stvari, tj. biljaka koje me ne idu, a drugima ko korov... pa odustanem od njih, bar na neko vrijeme hvala ti na ponuđenom |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...koka, jesi uspjela pronaći sjemenke sljeza?
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |