Agrumi ili???! |
Odgovori |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 30 Travanj 2007 u 11:08 |
Opet ja neznalica.
Ovo sam posadili iz koštice,ko zna kada,i bilo jadno nikakvo,za baciti.Kako ja ne mogu bacit biljku tako nisam ni to.E da posadila ja to ima 4-5 godina,zato i ne znam šta je.I sad,ta biljka meni ovog proljeća potjerala,prolistala,i bodlje čak nabacila.Još je malo jadna no sad liči čak na biljku,ali koju???
Ažurirao shasha - 08 Svibanj 2007 u 23:49 |
|
Sponzorirani linkovi | |
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo bi ti mogao biti i limun... ili mandarina...
Ažurirao Donata - 30 Travanj 2007 u 21:21 |
|
Nina
Već proklijao Pridružen: 30 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 233 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i meni liči na jedno od to dvoje
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehehe,posadila sam,iz koštica,limun,mandarinu,naranču,nektarinu,mineolu,limetu.E sad,koje je koje...ma čekat ću ja kad plod dođe.
Nije ni previše bitno,mislila sam možda zbog bodlji,ostali tzv.agrumi koje sam sadila nemaju tako velike bodlje.Nemaju ih uopće.Bitno da on meni lijepo raste
|
|
Nina
Već proklijao Pridružen: 30 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 233 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma sigurno, i ja sam neki dan posadila dvije koštice limuna
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Napiši na teglu šta je unutra,da nebudeš ko ja
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako se malo između prstiju protrlja list po mirisu se može oceniti da li je mandarina ili limun ili narandža.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to znam,samo su i mirisi poprilično slični.Kako sam ja sadila koštice,limuna,grejpa,limete,pomela,naranče,mandarine,mineole,teško je pogoditi mirisom koja je
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da je jedino rešenje da pozoveš sve nas sa foruma da dođemo i iz bliza vidimo o čemu se radi
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voki,da čitaš postove vidio bi da je"pozivnica" pod jednom temom već
|
|
Plantlover
Mladi grm Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da je limun
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |