Bilke lijepog izgleda,a neugodnog mirisa |
Odgovori |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 23:35 |
za poćetak može bit interesantno saznati nešto i na ovu temu,iako "de gustibus non diskutambus" ukusi su različiti a tako i mirisi što nekome ugodno miriši drugome ne, tako npr.neki kažu da njima kadifice "smrde",oprostite na izrazu dok meni baš taj miris paše.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Božikovine
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jeste li pomirisali bilo koji amorphophallus ili gljivu phallus impudicus? Neznate što ste propustili.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajde molim te snimi taj amorph....kak se već zove? da nije to onaj smrdljivac moje mame koji nikad više u životu nisam vidjela?
|
|
pipistrela
Novo sjeme Pridružen: 08 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 13 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pelargonije ili đirani svakako spadaju u ovu grupu biljčica
|
|
Božikovine
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike možeš vidjeti ovdje. Mi ga imamo tek jednu sezonu a na cvijet treba čekati nekoliko godina ovisno o vrsti. |
|
AgavaL
Upravo klijam Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fatka
Mladi grm Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zar to nije stapelija?
|
|
AgavaL
Upravo klijam Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iskreno nisam sigurna 100%. Negdje se pojavljuje kao stapelia, negdje kao orbea. Možda je to stari i novi naziv. Ne znam.Ako tko zna nek nam odgovori.
Ako odeš na Google možeš je naći i pod stapelia i orbea pa čak i pod duvalia. ??? |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |