Yamadori |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ostavljam na granama mlade izboje no rastu mi iz korjena,dolje po deblu,te mičem.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mario
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan Pridružen: 17 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 88 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije fikus ni osjetio stres kak mi se čini. Samo nek on tjera, a to dolje slobodno skidaj.
|
|
domingo
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mario. molim te pogledaj moje slikice. Treća slika od vrha......moj je listopadni također ali nemam pojma što je i izvađen je iz prirode. Naravno da sam mu odrezao glavni korjen koji ide u dubinu. Kod mene je već dvije godine, ustvari preživio je dvije zime.
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3135 |
|
Sedum
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Već proklijao Pridružen: 27 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 170 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj prirodni bonsai (yamadori) postignut bez ikakvih obrezivanja: Zbog prostora uzgajam već desetljećima 5 minijaturnih četinjača, prirodna zbijeno-kržljava stabalca ubrana krampom s olujnih burišta na stijenama u primorju, potom im korjen zauzlan i nabijen u najmanu moguću posudu, pa nasuto obilje vapnenog šljunka s malo krške zemljice, slabo zalijevanje 1x tjedno, jugozapadni balkon na najjačem suncu. Imam 2 patuljaste crne jele (Abies pardei - u šumi raste do 60m) iz Vinodola stare 9 god, manja 30cm, veća 45cm, te 3 bora-munjike (Pinus leucodermis - u šumi do 40m) iz Hercegovine, manji 45cm i srednji 50 cm/18 god., veći 62cm/32 god. i već desetak godina rodi šiškama.
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |