handmade festival |
Odgovori | Stranica <1 234 |
Korisnik | |
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O, vjeruj mi Otok,
nisam ni ja taj tip... |
|
Sponzorirani linkovi | |
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa to sam tek danas otkrila, joj kak je teško biti star i spor, ne znati "kretati se" po Forumu. Sporo pamtim, brzo zaboravljam i onda ne znam gdje treba pogledati . Cijelo sam rijeme bila znatiželjna kako je prošla Pula, a kad tamo cijeli bilten. Bravo curke, glavno je početi... Leonarda - imala sam osjećaj da se radi o bapcu malo mlađem od mene kad tamo komadić i pol! Ne bi me iznenadilo da su ljudi gledali malo nju a malo vaše radove!!!!
Lijepo je u javnosti vidjeti poznate radove a nadam se da ću ih ugledati i na nekim drugim mjestima.
|
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo konačno pronašla HMF, curke svaka čast bio bogat štand, jel stezadovoljne s prodajom na festivalu?
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
franjica...ne zafrkavaj...treba samo paziti kako te uslikaju, da vidjeti ih?...ma ljudi su doslovno slinili gledajuci ih....po mojem zakljucku...prodaja je bila odlicna.......a da i ne kazem za famozne staklene tanjure....razgrabili ih doslovce..... evo
ancica....fenomenalno..tri dana uzivanja |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
Odgovori | Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |