Moj ("naslijedjeni") vrt - napredak |
Odgovori |
Korisnik | |
astrbac
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme Pridružen: 04 Ožujak 2010 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 24 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 00:40 |
Bok svima!
ne mogu nikako naci temu koju sam pokrenuo pred nekoliko tjedana pa evo otvaram novu; da pokazem napredak. Dakle, "djedov rajski vrt" je dozivio nekoliko preinaka. Premjestio sam klupicu, izvadio kamene ploce koje su zauzimale najsuncanije mjesto, 1. pokrenuo sam svoj blog u koji sam uvrstio i GARDENING dio ;) gdje dokumentiram napredak i udijelim tu i tamo neki savjet koji su meni drugi usijelili http://astrbac.wordpress.com 2. orezao sam krusku i sljive 3. jedna uvazena clanica ovog foruma poslala mi je brdo sjemena ;) koje sad izgleda ovako (neki su isklijali, neki su uginuli) 4. a vrt sada izgleda ovako 5. rotkvice, rikola i divlja rikola su posijane na gredice, lagano vec izbijaju van Hvala svima na pomoci i javim se opet kad to sve skupa malo procvjeta |
|
Sponzorirani linkovi | |
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo ti izgleda orezana voćkica,a i klijanci ti lijepo idu,no ti možeš sijati vani fer nema snijega,blago tebi,i mi čekamo nestrpljivo proljeće,pozdrav
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |