Jazz galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve je prekrasno,sve ali baš sve i neznam što bih izdvojila
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Koji ludi okvirić za slike, super je, a i sve ostalo, tacna, jaja, ma bravo...
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno,ljepo,veselo,.....
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
kak veli Mona - ofce su preslatke, ma naravno i ostalo ali ofca se lijepo piše
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
za svaku pohvalu
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Jazz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
hvala cure :)
evo i nesto novoga : ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jazz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
pčelica maja za moju nećakinju
![]() i malo gipsanih odljeva ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Baš su mi slatka srćeka, a favorit mi je kutija sa ljubičicama.
![]() Malo se bunim u nazivima.je li ovo shaby? Prosvjetli me molim te i ako može kratko kako si radila-redosljed..hvala ti puno..pratim i na dalje tvoje uradke..
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
radovi su odlični! pčelica je super
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
kako je ovo lijepo proljetno, ovo zadnje srčeko me oduševljava
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Baš lijepo, slažem se sa ančicom, šareno , proljetno...krasno...
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
kako ista boca može izgledati posve drugačije, super, a srčeka već zaboravljena opet i opet u "modi". Mada volim bubamare ali zadnje s bajciklinom mi je naj
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Fenomenalno... nemam rijeći. Pregledala sam ti sve radove i nezanam šta bi izvojila... možda onu tacnu na ovćice ili onu slikicu sa djevojčicom ili ova srce ili teglu s ljubičicama.... Na kraju bi sve nabrojila... Super...Super
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Bicikla, bicikla, bicikla...mljac
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |