Lijek protiv bakterije u mokrači |
Odgovori |
Korisnik | |
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 21:50 |
dobro vece
dijete mi ima bakterije u mokraci pa me zanima da li ce pomoci ista da pije ulje od kantariona,ili ko zna koji cajevi pomazu? unaprijed hvala |
|
Sponzorirani linkovi | |
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Nisi napisao koliko je dijete staro, i kojeg je roda? Osobno imam babski recept: jedan režanj češnjaka protisnuti, i pomiješati sa žlicom svinjske masti. ja sam napravila više i stavila u kutiju od kreme (nivea ili sl.) Tom masti namazati uložak, i staviti na gaćice. To sam koristila kad sam bila kod kuće (vikendom). Jedna moja prijateljica imala je probleme za vrijeme trudnoće. Jedino se tim receptom uspjela riješiti bakterija (doktor je ostao u čudu).
To je što ja znam.
|
|
Fermina-Daza
Odrastao grm Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpisujem češnjak.
Ali zašto svinjska mast? Ona svakako nije lijek nego medij koji nosi češnjak.Pa nađi neki bolji medij.U bilo koju neutralnu, prirodnu kremu možeš dodati češnjak i upotrebiti na isti način.Ja bih u kremu još dodala nekoliko kapi eteričnog ulja čajevca. Ima i čajeva koji pomažu da se mjehur što bolje ispire.Ali budući da se radi o djetetu ne bih se upuštala a i teško je dijete natjerati da popije veće količine čaja. Zatim tu su i probiotici, dobre bakterije koje bi trebale potisnuti one loše. |
|
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sin mi ima 11 godina,doktorica mi je rekla isto da unosi dosta cajeva ja sam po preporuci nabavila domaci uvin caj i kuhat cu mu.moze li se djecaku te obloge od cesnjaka stavljati nekako,ako ne sta za musko dijete preporucujete?
hvala vam |
|
Fermina-Daza
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno da mu već rečenu kremu možete jednostavno namazati na gaćice
Ne bih se oslonila samo na uvin čaj.Čajne mješavine djeluju brže i bolje radi sinergije bilja.Tako bi uvinom čaju dodala maslačak, naročito korijen,koprivu, zlatnicu ( Solidago virgaurea ),hrastovu koru, škripavac ili puc (Silene vulgaris)... Uz čajeve puno AB kulture ili kefira ( domaćeg )... A pročitajte malo i iskustva drugih: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=5921 |
|
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
|
Fermina-Daza
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Silene vulgaris
Upravo cvjeta i ima je svugdje ali se mora brati na čistim livadama, daleko od puta. |
|
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
toplo preporučam čaj od đumbira, svježeg po mogućnosti.
|
|
belica,zagreb
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam javim vam rezultate
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo da javim jer sam obecala da mi sin nema vise bakterija,a nisam uspjela trositi te cajeve od vas preporucene,nego uvin caj dvije litre na dan mu davala i antibiotike propisane od ljekara.
hvala vam jos jednom :) |
|
Fermina-Daza
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je dobra vijest.Bravo.
Neka se dijete još pazi da se ne bi ponovilo i, nedo Bog, ostalo kronično. |
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fermina doza kako da se pazi jel od prehlade ili ..?
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poželjno je da je upala sanirana do kraja.Preventivno je dobro još jedno vrijeme uzimati mješavine čajeva ili biljne kapi..Djeca znaju i zaboraviti ići na wc,a kad je pun mjehur u kojem duže vrijeme stoji mokraća veća je vjerojatnost da se počnu razvijati bakterije.Ako se u kračem roku ne ponovi upala,manja je vjerojatnost da prijeđe u kronično.
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jos mu nikad nisam prestala kuhati cajeve,nastaviti cu jos neko vrijeme bolje je.hvala vam na savjetima.
|
|
starlight
Novo sjeme Pridružen: 22 Veljača 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 19 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sezona je krenula pa bih htjela podsjetiti sve koji imaju problema s upalama mjehura, mokraćovoda, bubrega (a i bubrežne kamence) - ne bacajte peteljke trešanja i višanja! pored uobičajenih uve, peršina, brusnica i sl., čaj od peteljki je jako efikasan kod ovih problema.
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja iako znam za te ljekovite peteljke pravila sam i od borovih vrsica lijek koji je jako dobar za upale mokracnih kanala.
Hvala sto nas podsjeti
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za ovo nisam znala a dobro je imati spremljeno. Hvala kamilica.
|
|
Rijeka
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja skoro kad sam imala upalu mokracnih kanala doktor mi mjesto da da lijekove kaze napravi od borovih vrsica sa medom.Da potvrdim da i ljekari ovo preferiraju nad farmaceutskim lijekovima.
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
Lavandablue
Mladi grm Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ulje divljeg origana je veoma moćno kao antiseptik, potiv velikog broja bakterija gljivica, i virusa...
Jedan od najjačih. I brusnica je jako dobra, ali da se jede ili pije sok. Čaj je suviše slab. Sve ostalo gore navedenopomaže kao dopuna, ne može da škodi, ali nema tu jačinu. |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |