Alyssum...ili...kako ga pobrkati sa iberisom |
Odgovori | Stranica <1 678 |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
Sponzorirani linkovi | |
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene ga zovu snježak, ja ga jako volim, zahvalan je i jako lijepo izgleda kad cvjeta. Imam samo bjeli.
Alyssum je isto super ali samo prekoljeta, čim padne prvi mraz on je gotov. Tako da mi nije uspio prezimiti. Ljeti mi ga zna napasti buhač (one male sitne bubice koje skaču) koji ga jako pojede ako nećeš intervenirati i spasiti ga. Evo jedan bjeli kod mene posađen u bačvu, super se spusti preko ruba. I stvarno super cvjeta. |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
dadobl
Novo sjeme Pridružen: 31 Kolovoz 2015 Lokacija: Bosna Status: Offline Bodovi: 34 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=8291&PID=951539󨓳
Ima fin clanak koji sam napisao |
|
petit
Pustio korijenje Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kupila sam i piše "grobeljnik" (lobularia) i na slici su bijeli sitni cvjetići kao grmić. Po vašim slikama najbliži mi je izgledom Allysumu. No, proklijalo je, tanka stabljičica sa da mala listića na vrhu. Špricala sam raspršivačem vodu no, evo sad su gotovo svi klonuli i jednostavno ugibaju, izgledaju kao nekakvi končići na zemlji. Mislila sam da je jaki mlaz kod zalijevanja , a sada ni ne zalijevam. Šta joj je?
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Odgovori | Stranica <1 678 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |