Moja džunglica |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
piky ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Srpanj 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 25 Srpanj 2014 u 02:27 |
Ovo je moj prvi vrt u kojem uzgajam sve i svašta- od začinskog bilja,cvijeća,povrća i koja voćkica.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piky ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Srpanj 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 57 |
![]() Amarilisi, močvarci. ![]() Cinije ![]() Jagode ![]() grah mahunar ![]() Eksperimentalni batat ![]() Origano - spreman za treće šišanje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Ovo je najveseliji vrt na forumu!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ,svaka moja sadnja pa i u tegli zavrsi đunglicom takav sam,no bitno je da se ja snalazim i uzivam a ak se jos nekom svidi super
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Hvala
![]() ![]() |
|
johori@net.hr
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Meni se je tvoja dzunglica jako dopala ! Veselim se novim slikicama ! ![]() |
|
![]() |
|
Golden Leo ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
Predivno! Taj spoj cvijeća i povrća uvijek mi je fantastičan!
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Bravo!!! Sve krasno uspijeva u suživotu i napreduje!!! Za svaku pohvalu!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Evo i mene da pozdravim novi rascvjetan vrt!
![]() |
|
![]() |
|
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
piky, tvoja džunglica je slična mojoj džunglici...znači...imamo puno zajedničkog...začinsko bilje, cvijeće, povrće i koja voćkica...fali još koja vinova loza, pa se može reći da smo na istom kursu...
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
djungla je predivna...ti sikaoja samo da stane jedno kraj drugoga...tako volim...a kakav je to mocvarni amarilis?ja imam obicni...koja je razlika?...mozda mogu i ja svoj staviti u zemlju na proljece nakon susenja?....bas me zanima pliz....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo je u tvojoj džunglici, ima puno cvijeća
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |