moji mali detalji iz vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | ||
Anabella ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bazencic je presladak!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
![]() |
||
![]() |
||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
|
bazeni super
![]() |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Ideje su fenomenalne i domaća radinost a to se cijeni više!
![]() |
||
![]() |
||
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
|
Prvi puta sam ovdje i stvarno su super ideje .Trebaju mi jer se spremam urediti vrt ovog proljeća.Da li ima nako iskustava sa vrtnim kaminom, da ga je sam napravio???
|
||
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
||
![]() |
||
buba mara ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Veljača 2009 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 10 |
|
super ideja
![]() |
||
![]() |
||
Fifi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 759 |
|
![]() |
||
![]() |
||
sanja84 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 7 |
|
super bazeni
![]() |
||
![]() |
||
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
|
O ovom bazenčiću često razmišljam. Odlična ideja ![]() |
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
I ja....otkako sam ga vidjela ne ide mi iz glave...moram to napraviti za svoje ptice na gruntu....
![]() |
||
![]() |
||
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
|
![]() |
||
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
||
![]() |
||
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
|
ideja i izvedba su prekrasni, svaka čast
![]() |
||
Uz cvijeće i život je ljepši
|
||
![]() |
||
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
Vrtna špina je super. Originalna je, unikatna, prekrasna. A ti si upravo zbog nedostatka novca napravila krasne stvari kojima se mi divimo. Vidiš koliko si kreativna, samo naprijed.
|
||
Sutra je novi dan.
|
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
![]() ![]() |
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |